En gisteren heb ik samen met een vriendin getest of het plaatje er net zo lekker uitziet als de werkelijkheid smaakt...uhuh, nou ja jullie begrijpen me wel...
En jaaaaaaaaaaaaaaaaa deze White Chocolate Rocky Road is echt heerlijk!!!!!
En dus voor iedereen die dit wit gekleurde wondertje ook eens wil proberen, volgt hieronder het recept.
Hier is het originele recept in het engels.
En hieronder onze, iets aangepaste, versie:
Ingrediënten
420 gram witte chocolade in stukjes
60 gram pistache-noten geroosterd
60 gram pecan-noten geroosterd in stukjes
135 gram gekleurde spekjes, in stukjes geknipt met schaar
135 gram gedroogd fruit, yoghurt gums, bananenschuimpjes in stukjes
90 gram gedroogde cranberries
Bekleed een vierkante bakplaat met bakpapier (afmetingen vorm circa 20 x 30 cm). Smelt de witte chocolade au-bain-marie of in magnetron. Roer alle ingrediënten door de gesmolten chocolade. Stort het op de bakplaat. Zet een paar uur in de koelkast (evt. met huishoudfolie erop). En snijdt het in stukken. Klaar!
Leuke van dit recept is dat je kunt variëren met de ingrediënten (andere noten, andere snoepjes of vruchten). Lijkt me bijvoorbeeld ook lekker met donkere chocolade, pecannoten, rijstcrispies en cranberries. Volgende keer :>)
Ohaa dit ga ik proberen. Ziet er top uit!!
BeantwoordenVerwijderenSLURP!
BeantwoordenVerwijderenziet er erg lekker uit ga aan mijn vrouwtje geven kan ze weer eens wat anders maken mijn keuken prinsesje
BeantwoordenVerwijderen