Ingrediënten (voor 2 personen):
½ krop sla
½ bosje radijsjes
100 g oude komijnekaas
1 volle eetl. abrikozenjam
3 eetl. olijfolie
1 eetl. (appel)azijn
Bereidingswijze: Slabladeren lostrekken, wassen en uit laten lekken. Loof van de radijsjes snijden. Jonge, malse blaadjes wassen en fijn snijden. Kaas in kleine blokjes snijden. Radijsjes in dunne plakjes snijden en daarna in dunne reepjes. (Julienne) Jam, olie en azijn mengen tot een gladde dressing. Dit gaat goed met een kleine garde. Sla bladeren over een platte schaal verdelen. Kaas, radijsjes en het fijn gesneden loof over de sla strooien. Dressing over de salade schenken.
½ bosje radijsjes
100 g oude komijnekaas
1 volle eetl. abrikozenjam
3 eetl. olijfolie
1 eetl. (appel)azijn
Bereidingswijze: Slabladeren lostrekken, wassen en uit laten lekken. Loof van de radijsjes snijden. Jonge, malse blaadjes wassen en fijn snijden. Kaas in kleine blokjes snijden. Radijsjes in dunne plakjes snijden en daarna in dunne reepjes. (Julienne) Jam, olie en azijn mengen tot een gladde dressing. Dit gaat goed met een kleine garde. Sla bladeren over een platte schaal verdelen. Kaas, radijsjes en het fijn gesneden loof over de sla strooien. Dressing over de salade schenken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten