donderdag 26 april 2012

Leuke download: mini-stad in doosje!

In de nieuwste 101 Woonideeën staat een stappenplan van illustrator Kim Welling voor het maken van een stad in een doos. Je kunt de huisjes downloaden, uitprinten en zelf aan de slag gaan! Op de site van 101 Woonideeën vind je de volledige beschrijving.


woensdag 11 april 2012

Documentaire Eric Vloeimans

Een tijdje terug was ik bij een concert van trompettist Eric Vloeimans en accordeonist Tuur Florizoone in Utrecht. Geweldig was dat!! Op youtube vond ik een filmpje van een stuk wat ze toen speelden. Ook is er onlangs een prachtige documentaire uitgezonden over Eric Vloeimans. Ga er even voor zitten. Zeer de moeite waard!

Eric Vloeimans & Tuur Florizoone:


Documentaire Eric Vloeimans:


donderdag 5 april 2012

Een echte Floortje! Weggeef-actie...

Op de gezellige blog van Floortje Klinkenberg staat een leuke 'weggeef-actie': vanwege haar verhuizing geeft ze een aantal grappige schilderijtjes weg. En onderstaand schilderijtje heb ik 'gewonnen'! Hij viel net in de brievenbus en ziet er zo vrolijk uit met dame met muntthee en eigenwijze vogels en bijen van vilt. Ik ben er heel blij mee. Met dank aan Floortje! Je kunt nog meedoen met deze weggeef-actie, dus wees er snel bij...